a z takich spraw ogólnych
to trochę mnie irytuje jakaś niechęć moto do puszek, nie wiem czy to wynika z tego, że kogoś nie stać na fajny samochód, czy o co chodzi, przecież tę drugą część roku też dobrze jest przejeździć czymś co daje radochę, no nie?
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
I to jest święta prawda
jeżdżę i na tym i na tym i jak widzę Paweł co niektórzy wyprawiają samochodami to wcale sie nie dziwię,że motocykliści nie lubią 4oo
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
szkoda - popytaj o dobry warsztat/mechanika od moto (taki odpowiednik DGW ) ASO pod każdą postacią to ZŁO :diabelski_usmiech
Z cenami to też bez przesady. Normalne sprawy to normalne koszty. Jak ktoś zmaluje coś konkretnego (zatarcie silnika, rozwalenie jakiejś zębatki w skrzyni, wtedy koszty są spore).
Inna sprawa ceny w ASO - ale o tym każdy wie.
Punkt widzenia - bardzo się zmienia. Bardzo szybko trzeba się nauczyć jeździć z palcem na klamce hamulca non stop (aby szybko się zatrzymać przed życzliwym kierowcą), do tego przynajmniej w połowie zakresu obrotów i z nogą przygotowaną do redukcji aby podczas wyprzedzania jeszcze szybciej uciec spod ostrzału.
szkoda - pamiętaj najważniejsze - trzymaj kierownicę a nie trzymaj SIĘ kierownicy
Była O1 kombi ALH++ 150/340
Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200
szkoda - pamiętaj najważniejsze - trzymaj kierownicę a nie
trzymaj SIĘ kierownicy
przestańcie się ze mnie nabijać, doskonale wiem, że będę jeździł jak piz#a :szeroki_usmiech
ale za to mam jako takie doświadczenie w odnajdowaniu się na drodze i wbrew pozorom duży respekt dla prędkości i przyspieszenia, więc może nie będzie tak źle
a ja polecam ten serwis - co prawda w NDMie, ale wiem, że sporo osób z daleka przyprowadza do Michała swoje moto
Zresztą mają duże auto i mogę odebrać motor.
Na wczesną wiosnę i jesień polecam coś z windstoperem na szyję np. POLANDEX.
Brubeck jest ok jeśli chodzi o całą bieliznę pod ubiór motocyklowy (linia BIKER'S COOLER i DIRT). Ma dobry stosunek cena vs jakość. Zwróć uwagę, że mają bieliznę podzieloną na różne temperatury użytkowania. Używam dwóch kompletów bielizny pod kombiaka nawet w najgorsze upały jak i chłodne dni, co daje poczucie komfortu termicznego. Zwykłe bawełniane T-shirty powodują zapocenie ciała i dyskomfort nie wspomnę o nieprzyjemnym zapachu w kombinezonie.
Latem też polecam posiadać minimum dwie zwykłe bawełniane kominiarki na zmianę z uwagi na łatwość utrzymania higieny w kasku.
Brubeck robi zarąbiste ciuchy. Kominiarki nie mam, mam za to koszulkę - fantastyczna.
Gadałem z gościem co ma i kominiarkę od nich - twierdził to samo co ja o koszulce - warta każdego PLNa.
Z tym że to bardziej już na pełne lato niż na chłodniejsze dni. Na początek na kurs w kwietniu (ledwie naście stopni) wystarczy ci zwykła kominiarka za 10 PLN (np taka http://allegro.pl/super-kominiarka-o...493215843.html )
Brubeck to na temperatury powyżej 20 st. inaczej idzie w tym zamarznąć
Była O1 kombi ALH++ 150/340
Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200
Komentarz